پیشنهاد سردبیر

۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۴
کد خبر: 189106

قدس آنلاین- مریم سادات کاظمی:‌ گرچه همیشه اظهار می کنیم که سلامتی باارزش ترین نعمت الهی است اما گاه خود عامل به خطرافتادن آن هستیم. تعجب نکنید؛ منظور همان وسایل روزمره ای مانند کیف، کفش، زیور آلات و...است که همه ما با آنها سروکار داریم.

بلایی که ناخن های مصنوعی بر سر زنان می آورد

به گزارش قدس آنلاین ، تنوع زیاد اجناس، همه افراد خصوصا خانم های جوان را پشت ویترین مغازه ها نگه می دارد. مسلما وقتی نوعی از وسایل مد می شود، کمتر کسی است که به جنبه های سلامت آن دقت کند. در این میان برخی وسایل مانند کیف و کفش می تواند سلامت ما را به خطر بیاندازد

کیف
در حال حاضر کیف یکی از وسایلی است که کمتر خانمی ممکن است هنگام خروج از منزل آن را همراه خود نداشته باشند. معمولا هر چیزی که بخواهید داخل آن پیدا می کنید؛ از کیف پول، دفترچه یادداشت، قبض های پرداخت نشده و موبایل تا کیف لوازم آرایش و ادکلن و...
به همین خاطر معمولا سنگین است و وزن زیادی روی شانه و گردن تحمیل می کند. برا ی پیشگیری از خطر آسیب دیدگی این اندام ها، کیف را وزن کنید و بدانید که باید حداکثر 5 کیلو گرم باشد.
خطر دیگری که کیف برای سلامتی دارد و چندان هم مورد توجه نیست؛ تجمع انواع باکتری ها به خاطر وجود وسایل جورواجور است. برخی ازاین باکتری ها عامل بروز بیماری هایی نظیر ناراحتی های گوارشی، عفونت های ادراری و مننژیت هستند. برای خلاصی از میکروب ها باید همیشه داخل کیف را مرتب کرده و سطح داخلی و خارجی آن را با یک پارچه تمیز کنید. اگر از اجناس قابل شستشو است، هرچند وقت یکبار آن را بشویید.
کفش های پاشنه بلند
طب امروز ثابت می کند که کفش های پاشنه بلند باعث ایجاد ناراحتی موسوم به" شست هم رس" خواهد شد. در این حالت، انگشت شست پا به سمت دیگر انگشتان کج می شود که بیمار باید درد زیادی را تحمل کند و برای کفش پوشیدن نیزمشکل دارد. برای درمان و برگشت انگشت به شکل اصلی، عمل جراحی ضروری است.
انواعی از صندل های پاشنه بلند نیز گرچه بسیار زیبا هستند، اما منشا درد مچ و زانو ها محسوب می شوند. گاه حتی ممکن است فرد از درد پشت نیز شکایت کند.
برای پیشگیری از ناراحتی های ارتوپدی، بهتراست کفش های صاف انتخاب کنید. پاشنه 2تا 3 ساتی متری ایده آل ترین حالت است و پنجه کفش باید طوری باشد که انگشتان به راحتی حرکت کنند.

زیور آلات
اگر قصد دارید تا زیور آلات انتخاب کنید، حتما دقت کنید که ازجنس نیکل نباشد. چرا که این جنس منشا حساسیت است که به شکل خارش و قرمزی پوست بروز می کند. مطمئنا طلا بهترین انتخاب است؛ اما فلزات دیگری مانند پلاتین و فولاد آبدیده را نیز می توان استفاده کرد که حساسیت زا نیستند.
ناخن مصنوعی
ناخن های نرم و شکننده و یا تمایل به زیبایی خیره کننده، بسیاری ازخانم ها را ترغیب می کند که به سراغ ناخن های مصنوعی از جنس آکرولیک بروند. با این حال، بهتر است که خیلی طالب این نوع زیبایی نباشید!
یکی از خصوصیات ناخن های مصنوعی این است که معمولا باعث می شود ناخن طبیعی جدا شود. از آنجا که ناخن طبیعی زیر این پولک تزئینی پنهان است، شکننده، نازک و خرد می شود. چسب نیز نیز مشکل آفرین خواهد بود. از آنجا که این ماده شیمیایی وسمی بوده می تواند مستقیما به کراتین ناخن صدمه بزند. کمترین ضربه ای به ناخن مصنوعی باعث جدا شدن آن می شود که اگر در هنگام چسباندن، دقت نشود می تواند به ناخن آسیب طبیعی بزند.
کاشت ناخن مصنوعی در آرایشگاه ها احتمال ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد. در این روش از لامپ های امواج فرابنفش برای تثبیت ناخن استفاده می شود که علت مشکل شناخته شده است.
همچنین میکروب هایی که بین ناخن مصنوعی و طبیعی جمع می شوند، ممکن است عفونت هایی ایجاد کنند.
در هر صورت توصیه می شود که نگذارید ناخن مصنوعی مدت طولانی روی ناخن بماند. حداکثر زمان می تواند یک هفته باشد و هرگز نباید تا یک ماه باقی بماند.
اگر متوجه کدری یا تیرگی ناخن های خود شدید، فورا به پزشک متخصص مراجعه کنید. او علت مشکل را تشخیص می دهد و توصیه های لازم را به شما می گوید و در صورت لزوم داروهای لازم را تجویز می کند تا ناخن هایی زیبا و سالم داشته باشید.
منبع: www.Esante.fr

 

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.